Teatre

L’informe Health Evidence Network synthesis de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) revela els beneficis de l’art i, en particular, del teatre per a la millora de la nostra salut.

Al taller de teatre de l’Associació de Veïns i Veïnes Reus Nord exercitem de forma integral cos, ment i emocions mitjançant dinàmiques i jocs teatrals que aporten com a resultat una notable sensació de benestar.

Entrenar la consciència corporal és molt important per a millorar la qualitat de les nostres postures i moviments en la vida quotidiana. D’altra banda, la pràctica teatral genera un canal d’expressió lliure que es transforma en una important eina d’auto coneixement i empoderament personal. 

A les classes de teatre es genera una comunitat basada en la diversió i l’autenticitat que no es dóna en altres espais no artístics de la vida.

Les classes comencen amb jocs per a entrenar i desbloquejar la creativitat i continuen amb dinàmiques de teatre físic per a connectar amb el cos i els personatges, per acabar amb improvisacions grupals que ajuden a despertar la capacitat de presa de decisions, la creativitat en la resolució de conflictes i l’humor com a estratègia i camí. 

En aquests temps complexos els espais creatius són vitals per a enfortir-nos i vèncer junts les pors i el clima de negativitat.