Solidaritat

Activitat A:

A les cases s’acostumen a guardar estris que hem necessitat en algun moment de les nostres vides, i que quan s’acaba la necessitat es queden en un racó fins que cansats de veure’ls fan cap al contenidor, i no sempre a l’adequat

En converses amb mossèn Rafel, rector de la parròquia de Crist Rei, ens ha mostrat la seva complaença amb el projecte i està disposat a recollir-los per fer-ne entrega a les persones amb pocs recursos, que els hi donarien una segona vida.

Parlo de cadires de rodes, tot tipus d’aparells ortopèdics, cadires per infants, inclús s’hi podrien afegir, tota mena d’eines, bicicletes, carretons i joguines en desús pero en bon estat.

Establirem una fórmula perquè qui en tingui no li calgui desplaçar-se per portar-les, sols caldrà que es posin en contacte amb l’associació o amb el mateix mossèn, i els hi passarem a recollir per casa seva i les portarem a la parròquia de Crist Rei.

Activitat B:

Un conegut comerciant de fruites del barri, que és natural del Marroc i de l’ètnia Bereber que a més dirigeix l'”Associació Eurota Gigolt” ens ha demanat poder fer una festa al barri, amb el nom de “Desayuno Bereber” per encoratjar als seus compatriotes que viuen i estan establerts per aquestes contrades.

El motiu d’aquesta festa és recollir fons, per comprar els medicaments que allà no tenen i necessiten, i enviar-los -hi junt amb la resta de diners que recullen.

A l’associació, ens ha agradat perquè és una festa que incrementa la integració dels immigrants.

De moment no s’ha proposat cap data esperant que desapareixin els problemes de salubritat.

Activitat C:

Ho hem parlat abans però és bo que hi insistim, cal crear una borsa de treball per ajudar als aturats i a la joventut del barri.

Activitat D:

Com ja vam fer l’any passat, amb un èxit aclaparador, volem tornar a col·laborar amb la “MARATO DE TV3” i intentar superar la festa de la fideuada solidària i la recaptació aconseguida.